Reportage en la TV de Girona, sobre el proyecto en Puigcerdá. Un proyecto lleno de retos!!

Un centenar de alumnos de 1. de la ESO del Instituto Pere Borrell de Puigcerdá han dejado de lado los libros durante una semana para dedicarse a bailar. Se trata del proyecto "Five days to dance". Durante cinco dias aprenden una coreografía que al final representan delante de los profesores y famuliares. El objetivo es que los adolescentes aprendan a expresarse con el cuerpo y a trabajar en equipo.  

reportage TV / xipTV.CAT/ La setmana Pirineu 

Durant una setmana, els alumnes de 1r d'ESO canviaran les classes i les aules per participar en el projecte de dansa comunitària "Voyage" (Five days to dance) de la companyia DeLoopers.

L'objectiu és fer-los protagonistes de les seves capacitats expressives i comunicatives i treballar alhora l'autoestima i la convivència. El contingut de l'obra i la coreografia fa reflexionar sobre la realitat d'aquelles persones que comencen un viatge pel món, alguns en la recerca de nous horitzons i d'altres per deixar enrere guerres i conflictes.

Al llarg de una setmana realitzan una coreografia en grup que es mostra al municipi en una actuació pública el divendres 22 d'abril a les 19,30h al aula de l'Institut.

Bild einfügen für Newsübersicht

a la página anterior