L'Institut de Sant Feliu de Guíxols presenta "Voyage" del projecto "Five Days to Dance"

Aquests ballarins, són alumnes de 4. d'ESO de l'Institut de Sant Feliu de Guíxols.

Es tracta d'un teatre amb dansa que vol representar el món de la immigració i dels refugiats a través de l'expressió corporal. Un tema de molta actualitat com també de sensibilització social que ha despertat l'interès i la preocupació en molts d'aquests joves.
Aquest projecte està liderat per la companyia de Loopers i servirà als alumnes per recaptar diners pel viatge de final de curs.
Organitzar un teatre amb els alumnes de quart d'ESO és ja una tradició per recaptar diners pel viatge de final de curs. Aquest però és el segon any que l'institut ha optat per una alternativa diferent, la dansa com a teràpia juvenil.

Dansa

L'INS Sant Feliu i els de Verges i Puigcerdà aposten per la dansa

A Sant Feliu, 90 alumnes de quart d'ESO del centre han completat la iniciativa aquesta setmana. De dilluns a divendres, amb assajos intensius al pavelló Carles Nadal previs a la representació final de divendres a la tarda al teatre municipal. La directora de l'INS Sant Feliu, Raquel Robert, destacava que de retruc, els cinc euros de l'entrada a l'espectacle serveixen als estudiants per recaptar diners per al viatge final d'ESO.

EL PUNT AVUI - Articulo completo

Bild einfügen für Newsübersicht

a la página anterior